Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zondag

4

maart 2018

8

COMMENTS

BEAUTY VOOR BEGINNERS – het grote beautykneus-artikel!

Written by , Posted in Lekker verzorgd!

Jaloers kijk ik regelmatig naar de prachtigste make-up looks van bloggers, vloggers, de kassiere bij Lidl. Iedereen kan het tegenwoordig. Behalve ondergetekende. Buiten de Panda-look heb ik nog niet echt een look eigen gemaakt.

Omdat er vast méér mensen zijn zoals ik, die niet in één keer hun ogen opmaken alsof ze elke zaterdag een dragshowtje weggeven, maar langer in de weer zijn met wattenstaafjes, reinigingsdoekjes en soortgelijke zaken, dit artikel. Ik begeef me gelukkig al dik anderhalf jaar in Blogger City dus ik heb al aardig wat fijne tips, tutorials en blogs kunnen verzamelen! BEEEETER.

BEAUTY VOOR BEGINNERS – Tip 1: Het Youtubekanaal van Wayne Goss

Wayne is dus een man en kan beter oogschaduw aanbrengen dan ik. Au. Maar goed, hij geeft wel goeie tips. En het is niet zo veel oeverloos gelul. Ik verlies dus totaal mijn focus bij de meeste beautytutorials op le Youtube, want die meiden praaaaten zo lang. Daarnaast ben ik écht verzot op Nikkietutorials maar ik kan zo niét naar mijn werk (sowieso kan ik die looks niet namaken met mijn motorische vaardigheden van een op hol geslagen rodeostier).

Je vindt Wayne zijn kanaal (écht een ontdekking wat mij betreft) hier

BEAUTY VOOR BEGINNERS –  Tip 2: Kijk véél naar reviews!

En daar hebben we dan weer blogs en vlogs voor. Persoonlijk kijk ik zelf wat minder graag op de grotere sites omdat die a) make-up gebruiken voor de prijs van een All inclusive vakantie en b) vaak gesponsord worden en dus niet helemaal objectief meer zijn. Maar met een béétje goed zoeken zijn er nog genoeg fijne goeie reviews en tutorials te vinden, gelukkig!

Om een écht objectief beeld te krijgen lees ik vaak meerdere reviews. Als het allemaal een beetje overeen komt ga ik naar de winkel om iets zelf te proberen 😉

Ben je op zoek naar fijne budget make-up? Wat mij betreft is de blog van Angela, Ilovebudgetmakeup,  écht een aanrader. Angela schrijft eerlijke reviews en maakt écht mooie foto’s. En draagbare looks, niet te vergeten.

BEAUTY VOOR BEGINNERS – Mijn eigen budgettips?

De wenkbrauwpotloden (€2) , Soft Matte Lipbalms (€4) en nagellakken (rond de €2,50) van HEMA. Die nagellakken blijven soms langer zitten dan sommige van mijn OPI lakjes. Ja, dan ga ik ook geen duurdere meer halen natuurlijk.

Mijn lievelings <3 Die lichtblauwe kleur is echt zo fantastisch! Ook die oudroze kleur, superveel complimenten al over gehad.

Weet wel waar je op bespaart. Ik heb een rothuid en dus krijg ik een soort van kratergezicht van héél veel foundation. Ik heb nu een wat duurdere variant, de Estee Lauder Double Wear, en die werkt als een tiet. Ja, dan betaal ik dus even wat meer, maar ik hoef niet na twee keer gebruiken het potje al weg te gooien omdat mijn kop in de fik staat van die troep.

HOLY GRAIL! Haha!

BEAUTY VOOR BEGINNERS – Juvia’s place

Sinds kort ben ik fan van Juvia’s Place, een merk dat ik toevallig tegenkwam tijdens het browsen op een beautysite. De oogschaduwpaletten van Juvia zijn zó intens gepigmenteerd dat zelfs een ultieme oogschaduwkneus als ik ermee uit de voeten kan! Haha!
Kijk hieronder nou. Links heb ik niks op m’n blote billengezicht, rechts heb ik het even opgeleukt met een mooi ooglookje die met Juvia dus véél minder moeite kost.

Als je meer over het Magic Palette wil weten van Juvia, bekijk dan ook even mijn review.

De wereld is beter met een likje verf op je smoeltje!

BEAUTY VOOR BEGINNERS – Kleine tips

Nog wat kleine tips om mee af te sluiten, want ik ben géén beauty-expert en ik heb de wijsheid helaas niet in pracht 😉

  • Test eerst even lipstick op je hand voor je er één koopt (ervaringsdeskundige. Jank)
  • Gebruik highlighter voor een frisse blik
  • Ik vind de Miss Baby Roll Mascara van L’oreal echt ge-wel-dig. Een goeie investering.
  • Over investeren gesproken, investeer in goeie kwasten. Ik vond het altijd onzin maar écht, het scheelt zóveel. Ik heb deze set gekocht laatst en hij bevalt super.

Dus, dit was mijn guideline voor kneuzen zoals ik, haha! Ik heb zelf nog veel te leren dus ik ben super benieuwd naar jouw tips! Wat is jouw ultieme beautytip? 

 

Kopfoto: Shutterstock

 

Facebook Comments

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
HAAL MIJ OFFLINE. NU. – De grootste social media ergernissen ooit!

Kijk-mij-eens-in-mijn-stringbikini-terwijl-ik-een-wijze-quote-post, uitnodigingen voor pagina's over vegetarisch eten terwijl je carnivoor royale bent of per ongeluk in discussies verzeild raken over...

Sluiten