Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

woensdag

17

mei 2017

14

COMMENTS

Count your blessings – dingen waar ik dankbaar voor ben!

Written by , Posted in Lekker persoonlijk!, Lekker random!

Count your blessings – dingen waar ik dankbaar voor ben! Hoe ouder ik word, hoe meer ik stilsta bij dingen waar ik écht dankbaar voor ben. En steeds minder heeft dit te maken met spullen en andere materiële zaken!

Count your blessings – dingen waar ik dankbaar voor ben!

Ik ben dankbaar als ik het journaal kijk.

Dankbaar dat er vandaag weer geen oorlog is in Nederland. Ook ben ik dankbaar dat er geen bom op mijn huis is gevallen of dat ik niet mag zeggen wat ik wil omdat ik anders kans loop om bruut omgelegd te worden door een of andere dictator. Ook ben ik dankbaar als ik het nieuws kijk omdat het hier in dit land schokkend nieuws is dat Mattie en Wietze ruzie hebben. Of Barbie en Michael die uit elkaar zijn. Weet je hoe fijn het is als dát het enige nieuws is waar je je druk om hoeft te maken? Count your blessings!

Ik ben dankbaar als ik mijn bordje eten op schoot heb ’s avonds.

Er zijn dus landen waar je niet in de supermarkt even lekker een paar kippenpootjes kan fixen. Laat staan chilisaus. Dat besef ik me maar al te goed als ik na een dag werken (niet in een mijn of op een of ander veld zonder beschutting. En ook niet op mijn 8e in een of andere Primarkfabriek) mijn bord eten naar binnen kaan alsof ik vier weken niets heb gehad.
En oh ja, we hebben ook een McDrive. Daar ben ik ook dankbaar voor! Count your blessings!

Ik ben dankbaar als ik met mijn luie kont zo in mijn auto kan stappen.

Omdat ik te lam ben om te lopen of te fietsen. En omdat het wegennet hier goed is. Omdat ik 45 minuten moet rijden naar mijn werk en dat traject ONMOGELIJK met het openbaar vervoer te doen is. Maar ja. Er zijn dus landen waar ook dat niet raar is. 4 uur reizen om op je werk te komen. Meeeen, daar moet ik écht niet aan denken. Maar goed. Ik ben dus ook blij als ik gewoon met de auto naar de supermarkt 5 minuten verderop kan. Omdat ik geen zin heb om te sjouwen. Count your blessings!

Ik ben dankbaar voor de talenten die ik heb meegekregen.

Ja. Ik ga het gewoon zeggen want ik ben er gewoon trots op. Er is namelijk genoeg wat ik NIET kan maar ik ben zo dankbaar voor mijn creativiteit en schrijfskills. En oh ja, ik ben ook dankbaar dat ik een talenknobbel heb. Is vet handig op vakantie en soms op het werk! En het is leuk om je verstaanbaar te maken. Ik ben dankbaar dat ik aardig kan tekenen want het is zo ontzettend rustgevend om te doen. En ik ben blij dat ik wat leuks kan. Houdt je weer van de straat zullen we maar zeggen. Count your blessings!

Ik ben dankbaar voor humor!

Wie mij een beetje kent weet dat ik wel van een geintje hou. Ik vind mijn eigen grappen ook vaak hilarisch maar ik kan ook érg om anderen lachen. Ik ben blij dat humor bestaat want het heeft mij écht uit situaties gered en daarnaast heeft het ook vriendschappen opgeleverd! Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Count your blessings!

En vakanties.

Ik ben dankbaar voor vakanties!

En nu jij!
Waar ben jij dankbaar voor? Sta je daar genoeg bij stil?

 

Foto: Shutterstock

Facebook Comments

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Aloe vera plant gebruik - lifehacks voor huidverzorging aftersun BurgertrutjesNL
Aloë Vera plant, het wondermiddel voor huid en haar – LIFEHACKS

Ben jij al bekend met de aloë vera plant? Dit is een van mijn favoriete wonderplanten, vandaag een aantal tips...

Sluiten