Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

dinsdag

12

september 2017

16

COMMENTS

Dingen waar ik slecht in ben leveltje Nederlands Elftal in voetballen!

Written by , Posted in Lekker persoonlijk!, Lekker random!

Het Nederlands Elftal is de laatste tijd best wel slecht in voetballen. Ik ook, ik struikel nog over mijn eigen lompe pootjes. Maar er zijn dingen waar ik nóg slechter in ben!

Dingen waar ik slecht in ben level Nederlands Elftal in voetballen!

Zo kan ik bijvoorbeeld niet koken. Als je geen maagzweer wil moet je als je bij mij komt eten gewoon voorstellen om iets te bestellen. Ik kan namelijk wel goed eten. En je fijne fijne fijne restaurants aanraden! Gelukkig heb ik Frank thuis. En Jonna als BFF. Het heeft zo moeten zijn!

Ik heb ook geen schoonmaakdiscipline. Mijn grootste schoonmaakacties komen vanuit mijn tenen en heel spontaan. Ineens om 9 uur ’s avonds ofzo. Als ik het ingepland heb word ik afgeleid door Netflix. En door eten.

Dingen loslaten kan ik ook niet. Ik ben hyperemotioneel (helemaal rond het maandelijkse baarmoedercarnaval) en als ik ergens mee zit kan ik er uren, dagen, weken over piekeren. Ook als ik weet dat het wel goedkomt.

Ook ben ik slecht in me concentreren op dingen die me niet interesseren. Ik had het op school al. Niet interessant = niet in mijn geheugen.

Vreselijk slecht ben ik in dingen weerstaan die nu eenmaal in mijn hoofd zitten. Als ik al de hele dag aan een McFlurry denk ga ik  ’s avonds geen quinoasalade eten, reken er maar niet op!

Hoe ontwikkeld mijn talenknobbel is, zo onderontwikkeld is mijn andere hersenhelft. Rekenen, wiskunde, natuur- en scheikunde? Not for this girl. Gelukkig heb ik dat ook in mijn dagelijks leven niet héél hard nodig en een béétje basic hoofdrekenen lukt nog wel!

Ik ben ook ongeduldig en slecht in wachten hoe een serie afloopt. Soms google ik dat en baal ik zo erg van het feit dat ik de afloop al weet dat ik stop met kijken. Hele lol eraf, dus.

Het allerslechtst ben ik in het weerstaan van eten. Dat kan ik gewoon niet. Ik sport niet voor niets!

Ook geen ster ben ik in het vroeg opstaan. Of überhaupt wakker worden met een wekker. Laten we het zo stellen, voor 9 uur opstaan is gewoon niet zo mijn ding.

Wat ik ook echt niet kan? Knutselen. Ik heb de motoriek van een babyduif dus als ik iets probeer zit er binnen twee minuten 3 liter lijm tussen mijn vingers.

Best een lijstje he? Ik ben in elk geval niet slecht in dingen verzinnen waar ik slecht in ben! Waar ben jij écht slecht in?

 

Kopfoto: Shutterstock

 

Facebook Comments

16 Comments

  1. Kim
  2. Eke
  3. yvonne
  4. Nicolette Weijman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Effe voorstellen – dit is gastblogger Esther en ze speelt in de musical My Fair Lady!

Hoi! Leuk om met jullie mijn ervaringen bij de repetities van My Fair lady te delen. Mijn naam is dus...

Sluiten