Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

donderdag

30

november 2017

12

COMMENTS

HOT OR NOT? Enkellaarsjes met print – helemaal in de mode!

Written by , Posted in Lekker shoppen!, Lekker verzorgd!

Ik ben echt een printjespoes. Maar echt. Als iets een kek printje heeft met mooie kleuren ben ik min of meer om. Daarom vind ik veel kleding véél te saai. Maar printjes op enkellaarsjes zie je dit seizoen gelukkig veel en vaak! YAY!

Enkellaarsjes met print? Yes please!

Ondanks dat ik een fashionkneusje ben weet ik wel heel goed wat ik mooi vind. Ik weet niet wat het is, ik word altijd als een bezetene naar printjes en kleurtjes getrokken. Ik ben allergisch voor taupe, nude en camelkleuren (mits gecombineerd met een goeie kleur!)

Gelukkig voor mij zijn er superveel enkellaarsjes mét hippe printjes te vinden. De enkellaarsjes in dit artikel zijn te koop bij VanArendonk.nl!

De classic? Dierenprintjes!

Hoewel het soms tacky en een beetje Kees Flodder kan worden is een dierenprintje altijd goed. En ach, van een béétje tacky is niemand ooit doodgegaan toch? Ik ben dol op dierenprintjes. Het liefst hul ik me elke dag in een Nel Veerkamp jassie. Deze kekke laarsjes passen er primá bij!

Liefde voor hysterische prints!

Ja. Nu komen we op mijn afdeling! Hysterische prints!! Ik word helemaal gelukkig als ik deze laarsjes zie. Ik vind ze bijzonder en apart en lekker hysterisch. Helemaal mijn ding dus, haha! Vooral de blauwe laarsjes vind ik echt prachtig van kleur! Dat het misschien te heftig is voor sommige mensen kan ik me goed voorstellen maar ik ben zielsgelukkig met deze trend. Meer kleur op straat please! 🙂

 

Is dit allemaal too much? Kies gewoon iets rustigers!

Zoals ik al zei, ik kan het me best voorstellen dat sommige van deze laarsjes too much voor je zijn 🙂 Gelukkig zijn er nog genoeg andere opties. Bijvoorbeeld print op een klein deel van het laarsje, of een print in dezefde kleur maar een andere tint. Wordt het allemaal een stúk rustiger van maar is nog steeds wel nét even iets anders! Onderstaande voorbeelden vind ik perfect. Ik vind de oudroze laarsjes zó schattig!

 

Leuk toch?

Vooral ook omdat de meeste enkellaarsjes tegenwoordig vrij stevige blokhakken hebben waar zelfs ik met mijn moeilijke pootjes op vooruit kan. Ik ga zeker een leuk hysterisch geprint paar aanschaffen voor het aankomende voorjaar!

Wat vind jij, zijn enkellaarsjes met print hot or not? 

 

Kopfoto: Shutterstock – Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van Arendonk 

Facebook Comments

12 Comments

  1. Nicolette Weijman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Homemade Chocolate chip cookies – RECEPT

Niets is zo lekker als zelfgemaakte chocolate chip cookies! En het fijne is dat je het heel makkelijk zelf kunt...

Sluiten