Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zaterdag

13

mei 2017

31

COMMENTS

Favoriete blogs – 5x leuke chicks om te gaan volgen!

Written by , Posted in Lekker bloggen!, Lekker random!

Favoriete blogs – 5x leuke chicks om te gaan volgen! Soms heb je gewoon blogs waarvan je wéét dat er een leuk (lief, aardig, grappig, slim) persoon achter zit. Omdat we véél te weinig complimenten geven aan elkaar licht ik er vandaag een aantal uit.

Kritisch zijn vind ik een goede eigenschap. Negatief zijn niet. Daarom vallen bloggers die optimistisch (en kleuurijk!) in het leven staan mij dubbel op. Natuurlijk knap ik niet gelijk af op ‘zware’ blogonderwerpen zoals ziektes en ‘baalartikelen’, maar als dit de overhand krijgt haak ik af. Persoonlijk.

Gelukkig zijn er nog genoeg frisse winden in blogland bij wie ik elke keer weer met plezier kom lezen.

BlondeBlossom.nl

Ik vind Malou van BlondeBlossom zo’n leuke, frisse meid! Ze gaat aankomend jaar Geneeskunde studeren in Leiden en ze kan daar zo enthousiast over schrijven. Ook plaatst ze vaak leuke outfitposts en leuke artikelen over onder andere hotspots. In elk artikel is écht moeite gestoken en dat kan je goed zien. Ik vind Malou lief, nuchter en een stoere meid.

TheBiggerBlog.com

Ik ben zooo jaloers op het stijlgevoel van Josine van TheBiggerBlog. Ze ziet er écht altijd tiptop uit en tot in de puntjes verzorgd. (zo iemand bij wie je denkt: “Waarom kom ík nou niet op deze combi?!”) Ook gebruikt ze veel kleur in haar outfits en daar hou ik van. Ik vind haar blog echt hét platform om te laten zien dat je ook als je geen maatje 34 hebt je eruit kan zien als een koningin! En gewoon jong, hip en fris. Daarnaast lijkt Josine me gewoon een lieve aardige meid.

KimDonz.nl

Ik volg Kim van KimDonz ook op Twitter en ik ga altijd stuk om haar! Ik houd van haar humor en ze staat (heb ik het idee) gewoon sterk in haar schoenen. Kim heeft humor. Hoewel ze niet dagelijks blogt ga ik echt regelmatig even kijken of ze weer een nieuw stukje online heeft gegooid. (Kim, als je dit leest, er mogen wel wat meer Mooie Mannen posts bij hoor!)

Dailycupofblablabla.com

Nesrin van Dailycupofblablabla is niet je standaard mommyblogger. Ze is niet bang om af en toe ook even heerlijk de spot met haarzelf te drijven. Haar artikelen zijn heel divers met  altijd wel een grappig tintje. Ook zij heeft een gevoel voor mode. Ik ben daar stiekem stikjaloers op maar daarom lees ik eht wel graag. En Nesrin komt uit Arnhem, he! Net als ik. Dan ben je al gauw leuk, haha!

ZoSammieEnzo

Sammie van ZoSammieEnzo houdt van cactussen en kleurtjes! Haar blog is een bom met vrolijkeid en leuke gadgets. Ook lees ik haar outfitposts graag want Sammie is lekker no nonsense en gooit – net als ik – het liefst sneakertjes aan haar voeten! Ik ga tijdens mijn ‘blogrondje’ eigenlijk altijd als een van de eersten even op haar blog kijken. Zegt genoeg toch? 🙂

 

Volg jij deze dames al?
En heb jij nog leestips voor mij?

 

Foto: Shutterstock

Facebook Comments

31 Comments

  1. Kim
  2. yvonne
  3. Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Recept makreelsalade zelf maken borrelhapje zonder pakjes en zakjes. Makkelijke vissalade BurgertrutjesNL
Homemade makreelsalade – lekker op een toastje of op brood – RECEPT

Een tijd terug ontdekte ik dat het super simpel is om zelf makreelsalade te maken. Bijna alle ingrediënten heb je...

Sluiten