Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zondag

3

september 2017

14

COMMENTS

Favoriete producten Aliexpress – Shoplog september

Written by , Posted in Lekker shoppen!

Favoriete producten Aliexpress shoplog BurgertrutjesNL

Eigenlijk had ik een shopverbod deze maand. En vorige maand. Maar toch bestelde ik een doek voor aan de muur met een toffe print, handige spulletjes voor op vakantie en nog een aantal items. Benieuwd naar mijn favoriete producten Aliexpress? Here we go!

En de maand ervoor. Maar gelukkig is het shoppen bij Aliexpress super voordelig en geef ik maar een paar tientjes in de maand uit in plaats van honderden euro’s. Het is belangrijk om voor jezelf een budget in te stellen voordat je losgaat bij onze buren in het Verre Oosten, en bestel geen dure items zo voorkom je het betalen van invoerrechten.

Shoplog favoriete producten Aliexpress

Waterdicht telefoontasje

Favoriete producten Aliexpress Shoplog BurgertrutjesNL

Toen ik in Dubai op vakantie was en verbleef in het Atlantis hotel met het mega grote waterpark had ik bijna zo’n tasje gekocht. Maar in dit luxe hotel kosten de tasjes dertig piek. Nou dat ging deze chick dus echt niet betalen. Dan maar geen foto’s in de glijbaan. Laatst kwam ik deze tasjes tegen in de app en heb ik er direct twee besteld. Over een paar weekjes gaan we op vakantie naar Amerika en we hebben ook een aantal wateractiviteiten gepland. Handige reisgadget en dat voor nog geen twee euro. Koop de waterdichte telefoonzak hier.

Travel wallet – handige opberger voor al je reisdocumenten

Favoriete producten Aliexpress Shoplog BurgertrutjesNL

Met deze toffe en vooral hippe documenten tas vervoer jij je belangrijkste reisdocumenten overzichtelijk en geordend. En daar houd ik van. Een mens heeft nooit genoeg tasjes, zakjes en andere opbergers in zijn of haar leven. Ik heb de zwarte print besteld. Bezorgd binnen twee weken, klik hier voor de link. Gekocht voor 6 euro.

Favoriete producten Aliexpress – decoratiedoek voor aan de muur

Favoriete producten Aliexpress Shoplog BurgertrutjesNL

Al een tijd was ik op zoek naar iets voor aan de muur in de slaapkamer. Kon steeds niets vinden totdat ik dit doek zag. Perfect voor aan de muur en lekker cheap voor nog geen tientje.. Het pakketje werd al binnen anderhalve week bezorgd en het doek is van goede kwaliteit. Heb er ook nog een lichtslinger bij besteld (check deze shoplog). Binnenkort komt er een foto online van het resultaat. Bestel het doek via deze link.

Crossbody bag in de kleur zwart met bloemenprint

Favoriete producten Aliexpress Shoplog BurgertrutjesNL

Marleen tagde mij onlangs in een bericht op Facebook waarbij de link naar dit tasje gedeeld werd. Direct besteld, en wat ben ik blij met deze perfecte tas. Gekocht voor 12 euro, nu ietsjes duurder. Bezorgd binnen 3 weken, dus even geduld hebben. De band vind ik zelf wat minder maar deze kun je makkelijk vervangen door een schouderband van een oude tas. Of bestel een bandje op Aliexpress. Bestel de tas hier.

Favoriete producten Aliexpress – mini decoratie krijtbordjes

Favoriete producten Aliexpress Shoplog BurgertrutjesNL

En dan als laatste deze mini krijtbordjes. Had ik het nodig? Nee. Is het leuk tijdens een diner, feestje of andere gelegenheid? Ja! Fleur de tafel op of maak naambordjes bij de gerechten van het buffet. Gekocht voor nog geen drie euro. Klik hier voor de link.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan een van onderstaande artikelen:

Aliexpress – Favoriete producten onder de tien euro
Budgetshoppen als een baas
Shoplog #4
Hoe werkt Aliexpress?
Mega shoplog

Wat was jouw laatste aankoop bij Aliexpress?

Facebook Comments

14 Comments

  1. Kim
  2. Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Belabberde Blogger – soms lúkt het gewoon even niet!

Bloggen is soms net kotsen: óf het komt ineens met een megaflush (inspiratie!) naar buiten, óf je moet zeshonderd keer...

Sluiten