Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

maandag

15

mei 2017

16

COMMENTS

Feestvakantie – 10 dingen hebt gedaan als je op partyvakantie bent geweest!

Written by , Posted in Lekker op vakantie!, Lekker random!

Feestvakantie – 10 dingen hebt gedaan als je op partyvakantie bent geweest! Ooit op een feestvakantie geweest? Lekker met de bus naar Llorret of Los in Chersonissos? Dan herken jij deze punten zéker. Sowieso!

Slapen? Wat is dat?

Slapen op een feestvakantie? Nou ja voornámelijk op je strandbed want aan heel veel slaap kwam je echt niet toe. Lekker doorgaan tot een uurtje of 8 in de morgen, en dan nog even nazitten op het balkon. En ja. Dan schijnt de zon alweer dus dan is het natuurlijk SUPERZONDE om niet in de zon te gaan liggen. Maar een strandbed werkt ook prima als bed hoor! No problemo!

Ontbijten met een vette hap.

Als je dan al even geslapen hebt wordt je wakker met een gigantische dorst en lekkere trek. Gelukkig is alles 24 uur per dag open in die feestoorden maar OHH wat is het goddelijk om na al die tequila’s begin van de middag een dikke uitsmijter naar binnen te schuiven! Heaven Exists!

Excursies? Wat zijn dat?

Leuk, al die oude opgravingen, musea en werelderfgoed. Maar je had dus echt geen zin om daar met je chronische katerhoofd heen te stiefelen. Het meest culturele wat je op vakantie hebt gezien is hoogstwaarschijnlijk het plaatselijke waterpark.

Lekker scooterrijden!

Om tóch nog ergens te komen (en omdat je veel te lam bent om te lopen want het is vakantie) dan toch maar even een scootertje huren. Ik denk overigens dat de helft van deze scooterhuurders minstens drie keer per vakantie een schuiver heeft gemaakt met de scooter! Misschien was het ook wel helemaal geen goed idee 😉

Binnen twee dagen weten waar je het goedkoopst kunt eten!

De Mac? Binnen een dag gevonden. Pizza slices? Check. Als het maar goedkoop is en een goede bodem legt. Want als je te duur uit eten ging kon je de cocktails niet meer betalen!

Crappy t-shirtjes met opdruk bestellen met de hele vriendengroep.

Met bij voorkeur zo’n sneue opdruk als “Chersonissos 2004” ofzo. HAHA. Prachtig. Het liefst natuurlijk nog in lettertype comic sans en verblindende neonkleuren!

Mensen uit de hele wereld ontmoeten!

Ja. Dat is natuurlijk het allerleukste he! Feesten met ongeveer de hele wereld. Heb je toch nog een beetje het idee dat je multicultureel bezig bent geweest tussen Fred Kroket en Friet van Piet door!

Uitbrakken op het strand.

Zoals eerder al gezegd: het strand is je bed, je dagbesteding, je siëstaplek!

Waar is de gratis drank?

Jongeren op vakantie hebben één gave: ze weten binnen no time waar ze met hun studentenbudget de gratis shots en happy hours kunnen lospeuteren. Dat die cocktails niet te drinken zijn maakt niet uit. Het kostte (bijna) niets!

Aan vakantie toe zijn als je thuiskomt!

Ja en dan kom je thuis na 10 dagen met slaap voor 3 dagen, een hese stem, een of ander vies sars-achtig blafvirusje opgelopen door de airco, pukkels van het slechte eten, wallen tot aan je knieën en als het even tegenzit ook nog een lekker buikloopje! Kan je gewoon weer op vakantie. Maar dit keer voor je rust.

 

Ben jij wel eens op feestvakantie geweest? Hoe was het? 

 

Foto: Shutterstock

Facebook Comments

16 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Ronde cake met framboos en witte chocolade recept BurgertrutjesNL
Ronde cake met framboos en witte chocolade – RECEPT

Dit recept is perfect voor Moederdag, een verjaardag of gewoon omdat het kan. Deze ronde cake met framboos en witte...

Sluiten