Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

woensdag

22

november 2017

21

COMMENTS

Genante momenten – blunders en ander awkward gedoe!

Written by , Posted in Lekker persoonlijk!, Lekker random!

Ladylike? Not me. Ik ben lomp, ik heb zwarte humor en ik vreet als een bootwerker. Het is dus niet gek dat ik af en toe dus niet zo handig uit de hoek kom! Mijn genante momenten op een rij.

Genante momenten GENOEG.

Het begon al vroeg..

Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik op de basisschool uitgleed in een plas vol Yoghidrink. Iemand had dat geknoeid in de klas en ik ging dus zwaar op mijn bek. Ik heb dus echt de hele dag lang geroken naar aardbeien met heel veel chemicaliën en e-nummers. En de hele klas lachen natuurlijk, toen ik mijn val maakte.

In je broek pissen!

Gelukkig is dat niet zo héél vaak gebeurd maar als kleuter wel een keer. Ik was toen al lang (ben nu 1.83) en er waren wel schone broeken, maar dan voor kinderen die geen giraffe waren. Dus ik liep met mijn ankle jeans (haha!) de rest van de dag. Strák dat ding zat jonge! Het was een urinegele (hoe toepasselijk) ribbroek. En hij rook muf naar poppenhoek.

Panties & ik..

Ook geen combi en staat eigenlijk bijna altijd garant voor genante momenten. Binnen drie minuten heb ik meer ladders in dat ding dan een gemiddeld glazenwassersbedrijf in de loods heeft staan! En ze scheuren AL-TIJD bij mijn kruis. Hoe XXXXL ik ze ook neem! Omdat ik geen zin heb in een blaasontsteking draag ik daarom maar liever gewoon jeans of een dikke maillot. Het liefst van die correctiemaillots dus. Een van mijn vele genante kledingstukken.

Nog meer genante momenten? Soms zeg ik ook megablonde domme bimbodingen.

Oke. Dit ga ik dus even opbiechten. Maar ik heb dus echt jarenlang gedacht dat BP een afkorting was voor BenzinePomp. HAHAA. Toen ik erachter kwam dat er in het buitenland ook BP-pompen zaten was ik helemaal verbaasd, omdat het woord voor Benzinepomp daar natuurlijk niet benzinepomp was en..ahhh. Laat maar. Dit wordt te pijnlijk!

Oh, en tijdens een proefwerk op de middelbare..

Liet ik dus een keiharde scheet. Net tijdens die magical moments of Silence.

En nog even dit..

Ook nog proost op al die keren dat ik naar de wc ging en dat mijn vest half in mijn broek gepropt zat. En ook op die keer dat er nog wc papier uit mijn broek hing, was ook leuk. Of natuurlijk die memorabele dag dat ik uit mijn broek ben gescheurd; op mijn werk. En toen ik midden op een openbare parkeerplaats moest gaan wildplassen omdat ik het écht niet meer op kon houden. En midden op de uitgaansboulevard in Kreta keihard op mijn bek ging. Op diezelfde plek heb ik overigens ook nog keihard als een hysterische vuurpijl staan gillen omdat er een kakkerlak op mijn slipper zat. Dat dus, allemaal.

We zijn allemaal mensen, toch? 🙂

Wat zijn jouw genante momenten? 

 

Kopfoto: Shutterstock

Facebook Comments

21 Comments

  1. Nicolette Weijman
  2. yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
gegrilde kip uit de oven kerst roomboter citroen burgertrutjes tijm knoflook peterselie
Gegrilde kip uit de oven – RECEPT (tip voor de Feestdagen)

Nog niet eerder heb ik een hele kip gegrild in de oven. Mijn vader maakte altijd een gegrilde kip in...

Sluiten