Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

dinsdag

14

maart 2017

14

COMMENTS

Grappige Facebookpagina’s – mijn favorieten

Written by , Posted in Lekker random!

Grappige Facebookpagina’s. Je houdt van ze of je haat ze. Maar er zijn een aantal pareltjes onder de pagina’s die ik je écht niet wil onthouden.

Grappige Facebookpagina’s – mijn favorieten

Ik bied de helft

Aan de top van mijn grappige Facebookpagina’s staat standaard deze parel. Als je “Ik bied de helft” nog niet kent raad ik je écht aan om daar zo snel mogelijk een kijkje te nemen. Deze pagina heeft de meest achterlijke marktplaats- en facebook advertenties verzameld (inclusief rare reacties).

Een voorbeeldje. En nog niet eens de grappigste. HAHAHAA.

Humans of Tumblr

Ik ga dagelijks stuk om deze pagina. Humans of Tumblr deelt vaak zogenaamde ‘meme’s’, plaatjes waar dan een grappige tekst bij is gezet (dat is de korte uitleg. Voor de lange uitleg moet je de Wikipagina maar even checken ;))

Passenger Shaming

Passenger Shaming draait compleet om mensen die zich ontzettend misdragen in het vliegtuig. Foto’s van mensen die hun teennagels knippen vanaf de passagiersstoel of zo. Of mensen die kwijlend liggen te slapen op de schouder van hun onbekende buurman. Hahaha. Bi-zar.

(Kent iemand die reclame van Schimpie nog? Vond je die heel erg vies? Kijk dan gewoon even niet naar onderstaand plaatje, haha. IEUWWWWWW!)

De beste social media

De beste social media  is een verzamelpunt voor alle luie surfers (zoals ik) om toch op de hoogte te blijven van de leukste tweets, scherpste reacties en alle hoogtepunten op het gebied van Social media.

Leuk feitje? 
Tijdens de finale van Expeditie Robinson in 2016 is een overzicht gemaakt van de leukste tweets. En? Die van Burgertrutjes.nl stond erbij! Haha! Klik hier voor het artikel. Ik ben stiekem dus echt een beetje trots op mijn wereldberoemd-in-Nederland-tweet! 🙂

Een ander voorbeeld van De Beste Social Media. Ik hou hiervan! 

Last but not least? Kakhiel!

Ik geef toe, je moet houden van Kakhiel. Maar ik ga echt elke keer weer stuk om die SUPER droge in Paint bewerkte plaatjes. Sluit helemaal aan op mijn sneue humor, haha.

Kakhiel heeft – net als sommige andere pagina’s hierboven – ook gewoon een website, maar op Facebook zie je alles gewoon lekker automatisch voorbij komen. Veel makkelijker.

Een typisch Kakhiel plaatje. Woehahahaha.

Dus!
Lachmateriaal genoeg!

Kijk jij wel eens op soortgelijke Facebookpagina’s? Heb je nog tips?

 

Kopfoto: Shutterstock

Facebook Comments

14 Comments

  1. Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
recept hartige taart zongedroogde tomaat, quichedeeg spekjes champignons kaas
Recept hartige taart met zongedroogde tomaat, champignons en parmezaanse kaas

In samenwerking met Rutgert Bakt (bekend van het TV-programma ‘Heel Holland bakt’ mocht ik een pakket met deeg uittesten van...

Sluiten