Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

donderdag

1

februari 2018

8

COMMENTS

HINDERLIJK! – 10 dingen waar ik stront- en strontchagerijnig van word!

Written by , Posted in Lekker random!

Dacht je dat juf Ank hinderlijk was met haar vreselijk kloterige liedje die de hele dag in je hoofd blijft hangen? Deze 10 dingen kunnen er ook wat van!

Hinderlijk! Deze dingen zijn echt mega hinderlijk. Het woord hinderlijk zelf ook een beetje maar ach, ik hou wel van een beetje 2009 op zijn tijd.

The voice of Holland

Ik weet niet wat ik het ergste vind, Wendy van Dijk die elke kandidaat aanspreekt alsof ze ontwikkelings- en gehoorproblemen hebben? Martijn Krabbé in het algemeen? Die styliste die denkt dat ze in een discoclub in New York anno 2004 werkt? Waylon die al drukt zodra hij pumps hoort? Toch kijk ik het nog steeds. Omdat ik ervan hou om interactief jurylid te spelen. Me Jerney, you Henk Jan?

Hondenpoep

Met hart en ziel houd ik van mijn hondenkind maar ik zorg er wel altijd voor dat ze gewoon netjes op het uitlaatveldje schijt of in elk geval niet op een voetpad. Helaas zijn sommige van mijn buurtgenoten het hier niet mee eens zodat ik regelmatig thuiskom met een Nike Air Maxje vol kak. GRRRR.

Gemiste kansen

Oke, ik heb sinds kort mijn art account op DeviantArt weer geopend. Ik was het wachtwoord verloren. Er zat gewoon een bericht uit 2013 in mijn Inbox van FRIGGIN ROLLING STONE MAGAZINE, jongens. ROLLING STONE. Niet de Viva, niet de Libelle, nee de ROLLING STONE of ze mijn Gaga-artwork mochten gebruiken. Ik huil nog steeds. Zodra ik mijn portfolio heb bijgewerkt zorg ik dat ik ze als de wiedeweerga een bericht terug tik!

Handdoekterrorisme op vakantie

Er bestaat echt een speciale plek in de hel voor deze mensen. Waarom wil je op vakantie om zes uur opstaan om je handdoek neer te leggen? WAAROM? Als ik naar mijn werk moet gaat de wekker niet eens om zes uur mensen. Volgens mij vallen deze mensen in dezelfde categorie als de: “Huh, hebben ze hier geen kroketten?”- vakantieganger en de “Ze spraken in mijn hostel in Bratislava helemaal geen Nederlands!” – vakantieganger.

Testjes op Facebook

En dan vooral van die mensen die er dan bij zetten: OMG het klopt écht! Nee het klopt helemaal niet, dat ding heeft drie verschillende automatische antwoorden en die slaan praktisch op iedereen. Altijd. Ik moet zeggen dat ik stiekem ook wel eens zo’n testje aanklik. Het meest hinderlijk is dan dat ie dat automatisch op mijn tijdlijn deelt. BUSTED.

Oogpotlood dat afgeeft

Oke, ik ben geen Inez Weski ofzo maar ik ben zo’n kneus met oogpotlood! Hoe dun het lijntje ook wordt, zodra ik met mijn ogen knipper zit het beste spul altijd overal. Ik ben dan net een wasbeer (of een unicorn he, afhankelijk van de kleur) en die vlekken zijn zo lelijk! Beautybloggers & experts, please help me out 🙁

Geen creatieve inspiratie hebben

Ik voel me geen mens als ik geen inspiratie heb voor een artikel, tekening of een gek idee. Echt niet.

De frequentie van Ed Sheeran zijn liedjes op de radio

Ik heb niks tegen die vrolijke ginger met zijn gitaar hoor maar je kan ook overdrijven. Ik luister naar de radio voor de flauwekul en DIVERSE muziek. Als ik GAAALWAYYY GIRL en DANNNNCING IN THE DARK wil horen, koop ik wel gewoon zijn cd.

Mensen die weinig te vertellen hebben / humorloos zijn

Zo. Ik weet dus echt niet wat ik daarmee aan moet. Een gesprek uit het onderste van je tenen verzinnen en tevens geen grappen kunnen maken om het ijs te breken. Help.

Mijn eigen gierigheid

Om geld te besparen probeer ik vaak budget make-upjes maar ik koop hoe dan ook altijd het verkeerde spul. Serieus, alsof ik een slechte dealer heb. Ik zou niet weten hoe ik dit voor elkaar krijg, maar hinderlijk is het wel. Uiteindelijk ben ik namelijk véél meer geld kwijt als wanneer ik gewoon had gelapt voor miss Estee Lauder.

ZO.

DAT LUCHT OP.

Wat vind jij nou echt mega hinderlijk?

Foto: Shutterstock

Facebook Comments

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Vieze dingen – 10 überranzige megavieze dingen die ik walgelijk vind!

YES ransbakjes, ik ga het vandaag met jullie hebben over überranzige megavieze dingen. Oftewel; dingen die ik zo goor vind...

Sluiten