Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

woensdag

7

februari 2018

10

COMMENTS

Internet haat – 10 momenten waarop ik de verbinding wil verbreken!

Written by , Posted in Lekker random!

Over het algemeen houd ik echt van internet en ik kan me geen leven meer zonder voorstellen. Totdat je buurvrouw ineens krabbelplaatjes gaat sturen en je de dronken selfies van je collega’s moet aanschouwen. De ultieme internet haat!

INTERNET HAAT. Wanneer ik internet echt haat? Op déze momenten.

Als ik per ongeluk klik op reacties op een willekeurig nieuwsbericht.

Als je op NU of NOS een bericht via Facebook leest en de reacties openklikt zijn er altijd twee groepen mensen: Groep 1 weet zelfs bij een nieuwsbericht over een baby-eekhoorn iets over moslims te zeggen en groep 2 probeert er tegen beter weten in op in te gaan. Er is op deze Facebookgroepen minder vertrouwen dan bij Temptation Island, dat is 1 ding wat zeker is.

Als mensen tegen me gaan praten via Facebook Messenger.

Mama, als je dit leest, ik bedoel jou niet! Mijn moeder heeft sinds kort Whatsapp en dat is wel zo makkelijk. Maar over het algemeen praten mensen op Facebook Messenger tegen je omdat ze je telefoonnummer niet hebben. En dat is gewoon niet voor niets, toch? 🙂

Kattige chica’s op Twitter

Internethaat = twitter. Twitter is een platform met veel boze meisjes. Met nog meer principes. En dat laatste vind ik het probleem niet maar deze kattenkopjes vinden het nog een issue als je, laten we zeggen, “Ik vind jou lief!” naar ze tweet. Come on, calm your titties chicas! Het leven is te kort om een kutwijf te zijn!

Als ik ergens alleen maar kan inloggen met DigiD

Dit heeft eigenlijk echt helemaal geen toelichting nodig toch? Ik ben dat wachtwoord vaker kwijt dan Charlie Sheen z’n bewustzijn.

Als mensen je gaan taggen in berichten als: “Deze mensen krijgen dit jaar een kind!”

Naast dat die plaatjes grafisch gezien vaak ontzettend lelijk in elkaar zitten vind ik het soms ook een beetje kwetsend. Straks kan iemand geen kinderen krijgen en loop jij als een dolle te taggen. Doe gewoon maar niet.

Online dieetgoeroe’s

En dan bedoel ik niet mensen die ‘gewoon’ gezonde recepten posten en aanbieden en een gezonden levensstijl promoten. Nee, ik heb het meer over die mensen die reclame gaan lopen maken voor iets wat een shake moet voorstellen. Kom op joh, eet gewoon verse groenten als je gezond wil eten in plaats van iets wat eruit ziet als hamsterkots!

Ugh.

Als ik het zo zie vraag ik me soms wel eens af waarom ik internet überhaupt nog open 😉 Internethaat is real! Gelukkig is de liefde groter!
Wat is jouw allergrootste online ergernis?

 

Foto: Shutterstock

Facebook Comments

10 Comments

  1. Nicolette Weijman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Win een boxershortpakket
Win een boxershortpakket van Bolas Underwear

Volgende week woensdag is het alweer Valentijnsdag. Wij doen nooit echt iets speciaals maar toch blijft het leuk om elkaar...

Sluiten