Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

vrijdag

9

februari 2018

15

COMMENTS

10 irritante uitspraken waar ik ongelofelijke buikgriep van krijg!

Written by , Posted in Lekker persoonlijk!, Lekker random!

Irritante uitspraken. Je kent het wel. Van die uitspraken waar je jeuk van krijgt. Mijn top 10 heb ik vandaag voor je op een rij gezet. Wat is jouw absolute meest irritante uitspraak ever?

“Ik vind daar wat van!”

Echt een typische uitspraak voor kantoormedewerkers tijdens een vergadering, haha. WAT VIND JE DAN? Zeg gewoon of je het leuk vind, of compleet gestoord. Dat hoef je ook niet meteen te verwoorden als: “Ik laat jou serieus opnemen in het Pieter Baan Centrum!”. Ik snap nooit zo goed wat mensen met deze quote willen. Moet ik nu doorvragen?

“Mijn kind is nu 113 maanden.”

Een van de meest irritante uitspraken ever.Tot een jaar kan je de leeftijd van je kind best gewoon aangeven per maand, maar vanaf een jaar gebruik je toch gewoon 1,2,3,4 enzovoorts? Moet je hier moeder voor zijn om dit te begrijpen? Verlos me!

“Mag ik je een tip geven?”

Ondanks het vraagteken aan het einde van deze zin is dit nooit of te nimmer een vraag! Let op! Die tip ga je sowieso krijgen, of je het nu leuk vind of niet!

“GOEIEMOGGEL!”

2005 belde. Hij wilde zijn grap terug. En tevens gaf ie aan dat ie verboden had dit vreselijke woord ooit nog te gebruiken. Helaas zijn sommige mensen een beetje in het verleden blijven hangen en vinden Goeiemoggel nog steeds een compleet acceptabele ochtendgroet. Neeeeeeee.

“Pas je wel goed op jezelf?”

Eigenlijk is deze gewoon lief en goed bedoeld hoor en ik weet eigenlijk ook niet zo goed waarom deze uitspraak me de kriebels geeft. Maar hij doet het. Misschien omdat ik me dan gewoon een klein kleutertje voel, als ik op deze manier word aangesproken.

“Dat heb je écht genaild!”

Dit is echt de lievelings van The Voice of Holland. Het gebrek aan inhoud in het programma moeten ze blijkbaar verbloemen met dit soort gekke woordjes.

“Powervrouw!”

Ook een beetje Wendy-van-Dijkish, deze quote. Maar goed, powervrouw dus. Of girlboss. Trek ik ook niet. Misschien omdat ik zelf een ontzettend mietje ben zonder ballen en met alleen maar een grote waffel op zijn tijd 🙂

“Ik kom er nog op terug.”

En dan vooral na een ontzettend lang verhaal waarbij je ontzettend je best hebt gedaan een volledige uitleg te geven. MAN. Zeg gewoon ja of nee, dat is voor iedereen wel zo duidelijk. Haha, volgens mij ben ik gewoon iemand die grenzen nodig heeft ofzo. Ik trek dit gewoon niet. Onzekerheid is kut.

“Oefenen is óók leuk!”

Dit krijg je serieus wel eens als antwoord als je zegt dat je geen kinderen wil. Ik moet hier niet eens lichtjes in mijn mond van overgeven, hier komt echt 18 liter braaksel mijn strot uit.

“Ben je ziek?”

Nee. Dit is mijn blote billenface zonder make-up. Bedankt voor het compliment trouwens, echt superlief dat je je zorgen maakt om mijn medische toestand!

Grrr!

Wat vind jij MEGA irritante uitspraken? Brand los!

Foto: Shutterstock

Facebook Comments

15 Comments

  1. Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Internet haat – 10 momenten waarop ik de verbinding wil verbreken!

Over het algemeen houd ik echt van internet en ik kan me geen leven meer zonder voorstellen. Totdat je buurvrouw...

Sluiten