Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

maandag

12

februari 2018

3

COMMENTS

Juvia’s Place Magic Palette & Turqoise brush Set Review

Written by , Posted in Lekker verzorgd!

Juvia’s Place Magic Palette & Turqoise brush Set Review  — Het beste pigment oogschaduw éver? Makkelijk aan te brengen, zelfs voor een oogschaduw loser als ik die bij 1 verkeerde beweging al op een wasbeer lijkt? Voor een aardig prijsje? Ik heb het getest!

Oké, eerlijk, ik wist dus helemaal niet wat Juvia’s place was. Qua beauty ben ik best een kneus.  Ik red me aardig met make-up en ik weet hoe ik het moet aanbrengen (behalve eyeliner. Ik lijk dan op Inez Weski.) maar that is it. 

Voordat we beginnen: niks aan dit artikel is gesponsord.. Ik ben gewoon meeeega enthousiast! 

Juvia’s place?

Ik heb goedkope kwasten van Kruidvat en oogschaduw met niet heel veel pigment (ik snap nooit hoe ze dat doen, die complete kleurplaten op hun ogen!). Maar ik was dus aan het surfen en toen kwam ik bij Juvia’s Place uit. Mooie kleuren & toffe illustratie op de verpakking? Jahaaaa, dan heb je me dus al. In een opwelling heb ik, na het lezen van raaaazend enthousiaste reviews, gelijk het Juvia’s Place Magic Palette en de Brush set besteld!

Kijk. Dit zijn ze! Ziet er tof uit, of niet?

De kleuren oogschaduw:

16 pans y’all.

Waar heb ik ze besteld en wat kosten ze?

Het Juvia’s Place Magic Palette was 34 euro. En MEGA GROOT. Het palette is echt MEGA GROOT. Qua formaat is het een soort a4tje gecomprimeerd als vierkant, zo groot.
De kwastenset was 40 euro, hier heb je 9 kwasten voor (2 poederkwasten (tapered), een concealerbrush, 2 blendingkwasten voor oogschaduw, een wenkbrauwkwastje, een eyelinerkwastje en nog een oogschaduwkwast).

Ik heb besteld bij Beautybay. Geen verzendkosten, heerlijk! En het mooiste was: woensdagmiddag besteld, vrijdag (!) al in huis. Vanuit Engeland! NICE!

De kwasten

Zoals ik al aangaf, ik ben echt een cheapo wat kwasten betreft en ik heb dus nu eindelijk besloten goeie kwasten aan te schaffen. Ik zie dus gelijk verschil. De kwasten zijn mega zacht en stevig! Ik hou ervan! Mijn gezicht is ineens egaal opgemaakt en ik kan mijn oogschaduw veel preciezer aanbrengen! Top set!

De oogschaduw

Ik heb mezelf even opgemaakt met het Juvia’s Place Magic Palette, zowel met de warme als de koele kleuren. (LET AJB NIET OP MIJN BEKKIE) Je kan er zoals je ziet hele subtiele looks mee maken. Ik ben niet zo’n beautyblogger die mega kunstwerken op haar ogen kan maken, hahaha! Of een normale blik kan trekken zoals jullie zien. Maar oooh man, die foto’s doen géén recht aan het eindresultaat hoor! Ik ben zo blij met dit palette! En in vergelijking met bijvoorbeeld paletten van Urban Decay of MAC krijg je zóveel waar voor je geld! Ik hou ervan!!

Het Juvia’s Place Magic palette bevat onderstaande kleuren:

 • Nubia – Metallic geel-goud
 • Zakiya – Matte oranje/rood
 • Osun – Pale metallic roze (FANTASTISCHE KLEUR!)
 • Kesi – Matte beige
 • Zuba – Metallic medium roze
 • Nana –Matte oranje/bruin
 • Boronu – Metallic bronze goud
 • Kogi – Matte rood
 • Faso – Duochrome lila
 • Aja – Metallic khaki groen
 • Vai – Donker metallic grijs
 • Yemoja – Licht metallic grijs
 • Ife – Diep matte paars (ECHT.DE.BESTE.KLEUR.OOIT)
 • Yara – Metallic turquoise
 • Buzo – Metallic groen
 • Yejide – Matte navy blauw

Kortom…

EEN DIKKE DIKKE DIKKE DIKKE DIKKE VETTE AANRADER.
Ik wil nu alle paletten. En alle kwasten. En het Blush palette. Take my money.

Dat was ‘t.

Heb jij wel eens iets van Juvia’s Place geprobeerd en wat vond jij ervan?

Facebook Comments

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Recept chocoladekoekjes met karamel en hazelnoot, makkelijk recept, koekjes bakken
Chocoladekoekjes met karamel en hazelnoot – RECEPT

Niets is zo lekker in huis als de geur van versgebakken koekjes. Chocolade-addicts opgelet! Vandaag delen we het recept voor...

Sluiten