Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zondag

12

november 2017

8

COMMENTS

Nieuwe series november 2017 – wat moet je zéker bingen deze winter?

Written by , Posted in Lekker tv kijken!

Winter is coming! Tijd om te bingen, maar heb jij net als wij ook bijna alles al gezien? Do not fear, er is nog genoeg om te kijken! Nieuwe series november 2017 in dit artikel!

Nieuwe series november 2017 – wat moet je zéker bingen deze winter?

Stranger Things 2
Waar te zien? Netflix

Oke, oke, deze ligt een beetje voor de hand maar als je de serie nog niet hebt gezien, ga ALSJEBLIEFT kijken. Helemaal als je houdt van de jaren ’80 en films als The Goonies en Gremlins. Het sfeertje in Stranger Things 2 is top. Zowel ik als velen met mij zeggen: Ik hou niet van Science Fiction, maar Stranger Things blijf je kijken! Seizoen 2 is nu eindelijk ook uit.

Midnight Sun (Midnattsol)
Waar te zien? Netflix

Serie van de maker van The Bridge! Veelbelovend dus! Dit is een Zweedse serie over een serie psychopatische moorden. Maar dan bedoel ik ook echt psychopatisch. Het begint al met een man die aan de wieken van een helikopter gebonden zit. De wieken beginnen te draaien, steeds harder. De rest kan je wel raden. Normaal gesproken vind ik Scandinavische series een beetje traag (ik heb concentratieproblemen! haha!) maar deze is echt spannend!

Dynasty
Waar te zien? Netflix

Heel diepzinnig is het allemaal niet maar hield jij – net als ik –  intens van Gossip Girl? Dan vind jij deze remake van de oude soap Dynasty zeker te gek. Lekker vol met affaires, leugens, intriges en knappe mensen. Ideaal voor PMS-periodes vergezeld met thee (of wijn!) en veel chocolade! <3

Onderstaande series heb ik (nog) niet gezien, maar ik ben súperbenieuwd en ik ga ze zéker proberen op basis van de omschrijving & trailers!

The Handmaid’s Tale
Waar te zien? Videoland

Het eerste wat ik riep toen ik de trailer zag? “AAAAH! POUSSEY!” Haha! Voor de Orange is the New Black Fans: Poussey doet dus mee.  En de serie heeft VIJF Emmy’s geworden dus moet wel oke zijn, toch? The Handmaid’s Tale is gebaseerd op een roman en gaat over de nabije toekomst waar men geobsedeerd is door voortplanting. Amerika is een nieuwe republiek geworden met een soort van fokbedrijven (haha, ik kan er geen ander woord voor bedenken) en vrouwen worden als broedmachines gebruikt. Klinkt een beetje vaag zo he? Maar de trailer is top!

Sinner
Waar te zien? Netflix

Jessica Biel speelt dus een moeder die met haar gezinnetje een dag vertoeft op het strand. Maar vanuit het niets steekt ze daar ineens een man neer. De serie toont het onderzoek. De jonge moeder kan zich niet meer herinneren waarom ze een vreemde heeft neergestoken. Klinkt gewoon goed, toch? Ik houd van spannende psychothrillers en deze lijkt me er écht eentje in mijn straatje. Ga ik dus zeker kijken en ik kom erop terug!

Zit er niks bij van jouw gading?
Check even onze categorie tv kijken‘ .. misschien kunnen we je nog verrassen met een andere fijne tip 😉
Heb jij nog een fijne tv tip voor ons?

 

Foto’s: Shutterstock

Facebook Comments

8 Comments

  1. Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Shoppen tijdens Black Friday 2017 Nederland
Black Friday 2017, voordelig shoppen als een baas!

Zoals jullie weten ben ik groot fan van budgetshoppen en scoor ik altijd koopjes, ga ik op jacht naar kortingsbonnen...

Sluiten