Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

maandag

4

september 2017

14

COMMENTS

10 nutteloze feitjes over mij die je niet echt wil weten! (maar ik doe ’t toch!)

Written by , Posted in Lekker random!

10 nutteloze feitjes over mij die je niet echt wil weten! (maar ik doe ’t toch!)  Dat ik een sneakerfan, nerd en parttime loser-die-wil-meedoen-aan-de-Slimste-Mens ben wisten jullie al. Maar er zijn ook nog dingen die jullie niet van mij wisten. En daar ga ik jullie vandaag mee vervelen.

Ik kan er niet tegen als dingen niet bij elkaar kleuren

Zo had ik laatst een rode blazer gekocht. Leuk voor bij mijn rode sneakers dacht ik, maar het is net een andere tint. En dat betekent meteen een error in mijn hoofd. Jammer joh, dat gaat dus mooi niet door! De rode blazer wordt nu uitsluitend met witte en zwarte schoenen gecombineerd. Ik blij, mijn ogen blij, mijn OCD blij!

Ik kan er niet tegen als mijn hooikoortspillen op zijn

Ook niet als het regent. Ik moet ze altijd in huis hebben voor het geval dat er een berg snot uit mijn neus komt zetten. Hooikoorts is echt evil, ik ben ervan overtuigd is dat het een of andere straf is voor alle misdaden die ik in een vorig leven heb begaan. Overigens haal ik mijn drugs gewoon bij de LIDL. Ideaal die pillen!

Ik kan niet leven zonder sneakersokjes van – jawel – Albert Heijn!

Jongens dit is ECHT een tip. De sneakersokjes van AH komen NIET boven je schoenen uit, zitten heerlijk en blijven de hele dag op z’n plek zitten. Ik kan niet meer zonder en ik koop steeds nieuwe omdat ik de helft kwijtraak in de was. Mam, als je dit leest, nog hartelijk bedankt voor deze gouden tip (en sorry dat ik ook de helft van jouw sokjes heb gejat!).

Ik heb een gedeeltelijk gat in mijn hand

Huh? Ja. De ene maand kan ik als een baas met geld om gaan. Dan ben ik een soort Annemarie van Gaal en doe ik alles heel verantwoord. De andere maand word ik dan vervolgens verleid door nieuwe collecties, make-up tekort, ZARA sale en het idee dat ik écht nieuwe Nikes nodig heb. Het is een soort drang, haha!

Ik heb een kantoortaalallergie

En dan vooral ‘Ik hoor wat je zegt’ ! Sorry. Ik hoor wat je zegt betekent gewoon: ik hoor je maar ik doe er geen flikker mee en ik ga binnen nu en 2 minuten met een tegenargument komen. Of ‘de verbinding zoeken’. Ook zo een. Waar is Medium Joke als je haar nodig hebt? 😉 Of dingen ‘goed wegzetten’. Pfff.

Als er een slecht gebit op televisie komt moet ik wegkijken

Bloed, Game of Thrones, slachtpartijen, Horrorpraktijken, I don’t care. Ik vind het allemaal prima. Maar zodra er iemand met geelbruine koffie-en shagtanden op tv komt ben ik weg. GAT-VER-DAMME.

Ik moet elke week even bij HEMA binnenlopen

Het is een lichtelijke verslaving maar ik word blij van HEMA. Dit is geen spon of wat dan ook maar echt pure ware liefde voor HEMA. De fijne kleurtjes, de vitrine met taartjes, tompoucen en vlaaien. De rookworsten. De leuke verpakkingen en natuurlijk de wenkbrauwpotloodjes. Kan.nooit.meer.zonder. Kortom: ik wil in de HEMA wonen.

Abrikozencakejes zijn mijn geheime eet-verslaving

En nee, niet nu gelijk een brief schrijven naar Bizarre Eters om me op te geven. Maar ik vind die krengen ZO lekker. Ik bedoel van die ronde soort van koeken met abrikozen gelei en een glacélaagje (meestal wit met een bruin dun zebrastreepje) erop. OH MAN ik wil er nu één.

De pyjama-afdeling van Primark is het beste wat ooit is uitgevonden vind ik.

Ik ga even met een fotootje toelichten waarom. Kijk. Dit is mijn snackpak en als het zou kunnen zou ik dit elke dag dragen. Naar mijn werk, naar een gala. Overal. Samen met mijn flamingosloffen. Ook van Primark overigens.

Mijn sieradentic is terug

Ik heb een tijd terug mijn sieradenkast leeggetrokken en eigenlijk alles weggedaan (want goedkoop en niet meer mooi!) Toen heb ik een tijdje heel low-key gedaan met sieraden. Gewoon simpele oorringen enzo. Maar nu kriebelt het weer hoor. Grote ringen, opvallende oorbellen, come to mama! Ik denk dat ik maar aandelen bij SIX ga kopen.

Zo.

Dit waren vijf minuten van je leven die je niet meer terugkrijgt!

Wat is het meest nutteloze feitje wat ik van jóu moet weten? 😉

 

Kopfoto: Shutterstock
Facebook Comments

14 Comments

  1. Yvonne
  2. Monique
  3. Nicolette Weijman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Favoriete producten Aliexpress shoplog BurgertrutjesNL
Favoriete producten Aliexpress – Shoplog september

Eigenlijk had ik een shopverbod deze maand. En vorige maand. Maar toch bestelde ik een doek voor aan de muur met...

Sluiten