Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zaterdag

29

april 2017

18

COMMENTS

Blijf met je poten van mijn kont af!

Written by , Posted in Lekker persoonlijk!

Ongewenste intimiteiten – Tegenwoordig moet het blijkbaar maar kunnen om iemand je piemel te laten zien of in zijn of haar bevallige kontje te knijpen. Omdat je zo’n lekker kort rokje of een strakke broek draagt. Blijf gewoon met je poten van elkaar af.

Ongewenste intimiteiten

Van de week werd ik opgeschrikt door een verontrustend bericht op Le Facebook. Een vriendin van mij treedt regelmatig op en dat doet ze nu eenmaal niet op haar sneakers en in een joggingbroek. Ze heeft er haar werk van gemaakt en komt dan ook ‘glam’ voor de dag (net zoals je op een advocatenkantoor niet op je Nikies komt aankakken zeg maar). Nu begreep ik van de week uit één van haar Facebookposts dat mensen die aanwezig zijn bij zo’n optreden het blijkbaar normaal vinden om haar tijdens het maken van een foto even in haar kont te knijpen.

Blijkbaar is een deel (groter dan je denkt) van de mensheid nog steeds van mening dat je daar naar vraagt als je een korte rok aantrekt.

Nou vriendelijke vrienden, ik zal jullie eens wat zeggen.

Ook al wil ik in een tanga of een Borat-badpak over straat, dat geeft niemand een recht in mijn bijna-blote billen te knijpen! Je blijft gewoon van iemand anders af.

  1. Ook blogster Cynthia Schultz heeft laatst een hele post over geschreven. Mensen op Facebook vonden dat zij ‘zich aanstelde’ omdat ze in een leeg bos een vent tegenkwam die het nodig vond om zijn zaakje te showen. “Dan loop je toch weg?” reageerden mensen. Nou sorry, maar ik zou niet weten wat ik zou doen, hoor. Misschien zou ik wel uithalen, of verstijfd blijven staan. Van schrik. Ik moet niet denken aan wat er kan gebeuren. Ik ben een slappe chick met kippenkracht en ik wil niet weten wat er gebeurt als ik iemand tegenkom met kwade bedoelingen.

Niemand ‘vraagt erom’ om aangerand te worden, of om een geslachtsdeel te zien.

Waarom gaan we dan nu roepen dat mensen zich aanstellen?

Ik vermoed dat de mensen die dit roepen nooit met seksuele intimidatie te maken hebben gehad. Prima als het voor jou oké is hoor als iemand veel te ver gaat zonder jouw toestemming. Maar reken het een ander nooit aan als hij of zij hier overstuur van raakt! Je weet NOOIT hoe diep een gebeurtenis iemand kan raken. Dus hou er alsjeblieft je mond over.

Toen ik begon uit te gaan – en dat was zo rond mijn 17e – wil je niet weten hoe vaak ik in mijn kont geknepen ben. Ongevraagd.

Als je daar dan wat van zei werd er gewoon om gelachen. Dat hoort bij uitgaan en bij dronken worden. Tja. Wat mij betreft gewoon niet. Ik weet dat ie er mooi uitziet maar je blijft met je tengels van mijn dodelijke derriere af zonder dat ik daar uitdrukkelijke toestemming voor heb gegeven.

Wat vinden jullie van dit onderwerp? Gaan we te ver in het goedpraten van dit gedrag of stel ik me nu aan?

 

Foto: Shutterstock

 

Facebook Comments

18 Comments

  1. yvonne
  2. Henrieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
snelle flammkuchen met fricandeau ham en tapenade. recept zelf maken
Snelle Flammkuchen – met fricandeau en ham RECEPT

In Berlijn heb ik de aller lekkerste flammkuchen ooit gegeten! Dit lekkere hapje kun je serveren bij de borrel, als...

Sluiten