Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zaterdag

9

september 2017

3

COMMENTS

Online prijsvragenoverzicht september 2017 – win toffe prijzen

Written by , Posted in FEELING LUCKY?

Prijsvragenoverzicht november

Het is weer tijd om  een leuk online prijsvragenoverzicht september met jullie te delen. Ook deze maand maak je weer kans op hele fijne prijzen. De komkommertijd is voorbij en veel merken en bedrijven hebben weer leuke online acties bedacht. Grazia deelt deze maand de meeste prijzen uit, je maakt kans op tientallen toffe prijzen zoals schoenen, kleding, koffers, sieraden en nog veel meer.

Ja lieve mensen, de ‘R’ is weer in de maand. En dat is wel duidelijk ook met die regenachtige dagen. Maar deze dagen kun je nuttig besteden door gratis mee te doen aan een van de vele online prijsvragen. Vorige maand heb ik een doos vol met Verkade koekjes gewonnen bij de Postcodeloterij. Hopelijk heb ik deze maand meer geluk.

Online prijsvragenoverzicht september 2017

Win tickets voor de Oscar Nominated Short Films, een hotelovernachting en nog veel meer.

Klant bij Ziggo? Elke maand geven ze een toffe prijs weg. Tot 31 oktober kun je toegangskaartjes winnen voor de Oscar Nominated Short Films in februari 2018 inclusief hotelovernachting en vervoer met de trein naar Amsterdam. Kans maken? Vertel dan hoeveel ‘short film’-categorieën er zijn bij de Oscars. En vertel wie je wilt meenemen. Link naar de actie.

Win een ontbijt, goodiebag en nog veel meer bij Glamour

Op 30 september is het weer National Glamour Day. Op vertoon van het magazine ontvang je aardig wat korting bij heel veel winkels. Je maakt nu kans op een ontbijt, goodiebag en touch up in het speciaal ingerichte Glamour cafe samen met een vriendin. Klik hier voor de actie. Deelnemen kan tot 23 september 2017.

Online prijsvragenoverzicht september 2017 – Grazia is jarig en viert feest!

Je kunt nog maar even deelnemen aan deze actie, tot 13 september maak je kans op heel veel coole prijzen. Wat dacht je van een Suit Suit travel set? Een Fatboy Lamzac? Een mooi sieraad, gave schoenen, een hippe tas of een van de andere mooie producten. Deelname is eenvoudig, vul je gegevens in en duimen maar. Klik hier voor het overzicht van alle acties van Grazia.

Win een Citytrip voor twee personen

Het kost wat meer moeite om deel te nemen aan deze prijsvraag, maar dan heb je ook wat. Op de site van Time to Momo maak je kans op een Cititrip voor 2 personen naar een onbekende stad.  Lees hier precies hoe je kans kunt maken op deze citytrip. De winnaar wordt op 2 oktober bekend gemaakt.

Win een bomvol Björn Borg pakket voor hem of haar!

Bol.com pakt elke maand uit door heel wat producten weg te geven. Deze maand heb ik meegedaan aan de prijsvraag waarbij je kans maakt op een goedgevuld pakket van bijna driehonderd euro. Bam, bam! Dat willen we wel winnen toch? Klik hier om mee te doen aan de prijsvraag.

Veel succes deze maand!

Heb jij nog een leuke prijsvraag gespot? Of iets moois gewonnen? Deel het in de comments.

 

 

Facebook Comments

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Blogsoap de Burgertrut #4 – Liegende mannen en heel veel wijn

Blogsoap de Burgertrut #4 - Liegende mannen en heel veel wijn  -Tijdens een etentje met vriendin Karen komt Maxine erachter dat...

Sluiten