Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

vrijdag

3

maart 2017

13

COMMENTS

Overstappen loont – op zoek naar een nieuw telefoonabonnement

Written by , Posted in Van alles

overstappen loont

Een paar maanden geleden is mijn Samsung Galaxy S6 gesneuveld. Scherm is kapot gegaan en door een wereldwijd leveringsprobleem is het toestel niet meer te repareren. Inmiddels heb ik deze klap kunnen verwerken. Maar de zoektocht naar een nieuwe mobiel is gestart. Ik twijfel tussen een IPhone 7 en een Google Pixel telefoon. Overstappen loont, helemaal met de concurentie nu op de telecommarkt.

Ovestappen loont! Voor welke provider kies jij?

Ik ben al jaren trouwe klant bij Vodafone maar door een incident met de provider ben ik van plan om over te stappen. Daarnaast lijkt er een ware prijzenoorlog gaande op de telecommarkt. Dus het lijkt wel het perfecte moment om elders mijn abonnement af te sluiten. Veel aanbieders stunten met onbeperkt data zodat je altijd en overal je Netflix-serie kunt bingewatchen.

De liefde is voorbij

Onlangs hebben Kevin en ik een nogal nare ervaring gehad met Vodafone. Vanwege een fout was het niet mogelijk een blokkade op de simkaart op te heffen. Al met al heeft het vier dagen geduurd voordat het probleem was opgelost. Een foutje maken kan gebeuren, maar als het bedrijf met een juiste oplossing weet te komen dan is er niets aan de hand. Jammer genoeg zijn we teleurgesteld door de afhandeling van onze klacht en hierdoor hebben wij besloten op zoek te gaan naar een andere provider. Maar waar moet ik beginnen?

De prijzenoorlog is gestart – overstappen loont!

Na jaren wachten is het dan eindelijk zover. Tele2 en T-mobile starten de oorlog en brengen een nieuw soort abonnement op de markt. Dus overstappen loont nu echt. Denk hierbij aan onbeperkt data gebruik zodat je altijd en overal online kunt zijn. Daarnaast is over een paar maanden je databundel ook in de EU geldig. Yeah, dag dure wificodes op vakantieparken. Hallo 4G netwerk op vakantie!

Op zoek naar een nieuw toestel

Al jaren ben ik fan van de Samsung-toestellen maar door het akkefietje met het beeldscherm heb ik besloten op zoek te gaan naar een nieuwe beste vriend. Maar zoals jullie weten ben ik heel slecht in keuzes maken. Dus ook nu twijfel ik weer tussen twee soorten toestellen. Ga ik dit keer de Google Pixel telefoon of de Iphone 7 bestellen? Lastig kiezen! Want tegenwoordig is elke smartphone met zoveel functies uitgerust dat het kiezen steeds lastiger wordt.

Doordat ik nu leef met een skere smartphone ben ik wel tot de conclusie gekomen dat ik niet alle functies nodig heb. Zolang ik maar mijn apps kan downloaden en er een redelijke camera op zit.

Omdat het Pixel toestel nog redelijk nieuw is heb ik nog niet veel mensen gesproken die ervaring hebben met dit toestel. Het besturingssysteem spreekt mij het meest aan. Android is gewoon een prettig besturingssysteem om mee te werken.

Maar wat ga ik nu kiezen? Ik moet nog een paar maanden mijn contract uitzitten en dan ben ik een vrij vrouw en kan ik overstappen naar een andere provider. Tijd zat nog om genoeg research te doen. Tips zijn dus meer dan welkom! Maar 1 ding weet ik zeker, overstappen loont echt!

Ben jij onlangs overgestapt? Of heb jij nog een goede tip?

De afbeeldingen zijn van Shutterstock

Facebook Comments

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Fashion forward – ik ben het tegenovergestelde! Waarom?

Fashion forward - ik ben het tegenovergestelde! Waarom? Jullie weten dat ik een beautykneus ben. Maar een fashiongoeroe ben ik...

Sluiten