Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

vrijdag

3

november 2017

2

COMMENTS

Prijsvragenoverzicht november – win weer toffe prijzen deze maand!

Written by , Posted in Winacties

Prijsvragenoverzicht november

Na mijn tofste vakantie ooit ben ik eindelijk weer vol enthousiasme aan het bloggen. De laatste weken heeft Marleen er alleen voor gestaan en heb ik genoten van een prachtige roadtrip door Amerika. Binnenkort komen er veel blogs online over mijn vakantie, maar eerst wil ik een uitgebreid prijsvragenoverzicht met jullie delen. In het prijsvragenoverzicht november maak je onder andere kans op een rondreis door Amerika en een fijn verwenpakket. Klinkt goed toch? Helaas hebben wij geen jackpot in het casino gewonnen in Vegas, dus ik beproef mijn geluk hopelijk door mee te doen aan een van onderstaande prijsvragen.

Prijsvragenoverzicht november – winnen als een baas!

Win een heerlijk verwenpakket

Zijn jullie al bekend met de website van ‘Het Testpanel’? Elke maand maak je kans op prijzen of je kunt je opgeven voor het testen van een product. Zo heb ik een aantal jaar geleden een kokend waterkraan mogen testen. Super tof! Je maakt nog een paar dagen kans op een verwernpakket. Meld je aan op de website en klik op de knop ‘deelnemen’ en je maakt kans. Klik hier voor de actie.

Win een week gratis autohuur

En we blijven nog even in de vakantiesferen. Bij de ANWB maak je tot 15 november kans op een week gratis autohuur vanaf een van de ruim 8.000 Sunny Cars-verhuurlocaties wereldwijd. Perfect voor je volgende vakantie. Hoe maak je kans? Doe mee met de quiz en beantwoord een aantal vragen. Klik hier voor de actie.

Prijsvragenoverzicht november – win een robotstofzuiger

Bol.com strooit elke maand met toffe prijzen. Ook deze maand maak je kans op gave prijzen, zoals deze robotstofzuiger. Hoe je kunt meedoen? Simpel, stuur een mailtje met je adresgegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie AEG RX9’. En dan is het een kwestie van heel hard duimen! Meer info over de winactie? Klik hier.

Maak bij Skyradio kans op een reis naar Amerika ter waarde van 5.000 euro

Say what? Ja lieve mensen, bij Skyradio maak je nu kans op een super gave vakantie. Van 6 november tot 12 november hoor je elke dag een codewoord op de radio. Sms het codewoord of vul het codewoord in via de Facebookpagina en je maakt al kans op deze toffe prijs. En het leuke is, als je wint mag je zelf de reis samenstellen. Klik hier voor de actie.

Win een avondje uit

Musicallovers opgelet! Bij Glamour maak je deze maand kans op 2 tickets inclusief diner voor de Musical ‘On your Feet’. Vul het winformulier in op de website en hopelijk kun je binnenkort gezellig een avondje uit. Klik hier voor de prijsvraag.

Win een prachtig servies van PIP-studio

Al jaren staat een mooi servies op mijn verlanglijstje, en dan het liefst een kleurrijk servies van PIP-studio. Gelukkig maak je tot 9 november kans om deze mooie set te winnen bij Jan Magazine. Deelnemen is simpel, vul je gegevens in en laat weten waarom jij absoluut het servies moet winnen. Klik hier voor de actie.

Heb jij afgelopen maand iets leuks gewonnen? Of heb je nog een leuke prijsvraag gespot? Deel het in de comments onder dit bericht. Succes!

Facebook Comments

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Omgaan met negatieve mensen als je zelf te gevoelig bent! Help!

Omgaan met negatieve mensen als je zelf te gevoelig bent! Je kent ze wel. Mensen met chronisch omlaag hangende mondhoeken...

Sluiten