Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zondag

13

augustus 2017

13

COMMENTS

Shoplog Aliexpress – favoriete producten onder de € 10,-

Written by , Posted in Lekker shoppen!

Favoriete producten Aliexpress shoplog BurtertrutjesNL

Ook deze maand stromen de pakketjes van mijn favoriete webshop weer binnen. In dit artikel een shoplog Aliexpress van mijn beste aankopen onder de € 10,-. Zo kocht ik een aantal handige organisers voor in de koffer, een draadloze deurbel en een fijne make-up accessoires.

De teller staat al op meer dan 300 bestelde items. Bam, bam! Naast de supermarkt is dit toch wel de (web)winkel waar ik tot nu toe de meeste aankopen heb gedaan. Gewoon vanaf de bank, i love it! Bijna alle pakketjes zijn aangekomen en als dit niet het geval was dan heb ik een dispuut geopend waardoor ik het aankoopbedrag terug heb gekregen. Sinds de samenwerking met PostNL merk ik dat de pakketjes veel snel bezorgd worden. En dit gaat alleen nog maar verbeteren in de toekomst. I like!

Nog niet bekend met Aliexpress? In dit artikel leg ik uit hoe het werkt.

Aliexpress Shoplog – een overzicht van mijn beste aankopen van de laatste maand

Koffer organisers, handig voor op vakantie

Shoplog Aliexpress travel bags organiser

Over ongeveer zes weken staat eindelijk onze roadtrip gepland naar Amerika. We gaan bijna vijf weken weg dus is het is een must om de koffers zo slim mogelijk in te pakken. Vorig jaar, tijdens onze vakantie naar Florida, hadden we niet echt een systeem. Maar dat gaan we dit jaar anders doen. Met deze slimme travel bags (besteld in het blauw en roze) komt dat vast goed. Per set van vier stuks betaal je 4 euro. Bezorgd binnen 1.5 week.

Ding, dong!

Shoplog Aliexpress draadloze deurbel review burgertrutjesNL

Onze draadloze deurbel heeft het een tijd terug begeven en ook al leek het eerst lekker rustig het is toch niet zo praktisch. Zo mis ik weleens de postbezorger terwijl ik gewoon thuis was. Maar dat is nu verleden tijd. Deze draadloze deurbel heb ik gekocht voor € 8,23,- en de bel werkt perfect! De vormgeving is ook erg mooi, wit met zilver. Ook beschikbaar in goud met wit. De melodieën zijn luid en het installeren was onwijs makkelijk. Bezorgd binnen 14 dagen.

Make-up sponsjes (10 stuks)

Shoplog Aliexpress Make up sponsjes BurgertrutjesNL

Hoe vaak wissel jij je make-up sponsjes? Zelf wissel ik de sponsjes elke 1-2 weken (om de week was ik de sponsjes, hoe vaak doen jullie dit?). Maar voor deze prijs is het wassen verleden tijd. Voor nog geen twee euro heb je tien handige make-up sponsjes die je zowel nat of droog kunt gebruiken. Kies je ervoor om de sponsjes eerst nat te maken? Houd er dan rekening mee dat de sponsjes wat groter uitvallen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Bezorgd binnen twee weken.

Shoplog Aliexpress – Meten is weten!

Shoplog Aliexpress

Ben jij wel een handige Harry? Of heb jij thuis een handige Harry? Dan gaat dit item zeker in de smaak vallen. Hiermee kun je gemakkelijk opmeten en aftekenen. Te koop voor nog geen € 3,-. Ook handig als hint voor manlief als de lijst met klusjes te lang is geworden ;-). Bezorgd in drie weken.

Make-up spons op een stokkie – Shoplog Aliexpress

Shoplog Aliexpress beautyblender op een kwast BurgertrutjesNL

Ik ben geen trendsetter, en het duurde ook even voordat ik het gemak van de beautyblender had uitgevonden. De bekende eivormige spons is al een tijdje onmisbaar hier in huis. Maar de gewone spons heeft nu plaats gemaakt voor deze blender met kwast. Zelf vind ik de kwast erg prettig in gebruik. De kwast viel wel iets kleiner uit dan verwacht maar ik ben er nog steeds heel blij mee. Bezorgd binnen 3.5 week en te koop voor nog geen euro.

Nog meer inspiratie? Bekijk dan een deze Aliexpress shoplog:

Aliexpress – items onder de vijf euro!

Mega Shoplog Aliexpress

Budgetshoppen als een baas!

Aliexpress Kleding shoplog

Wat was jouw laatste aankoop bij Aliexpress?

De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Facebook Comments

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Prijsvragenoverzicht augustus 2017 BurgertrutjesNL
Prijsvragenoverzicht augustus 2017 – maak kans op de tofste prijzen!

Het is weer tijd om een prijsvragenoverzicht met jullie te delen. Sharing is caring! Ook in de maand augustus zijn...

Sluiten