Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

woensdag

6

december 2017

5

COMMENTS

De slaapkamer restylen – Help, m’n slaapkamer is saai!

Written by , Posted in Lekker wonen!

De slaapkamer restylen – Help, m’n slaapkamer is saai! In huis besteed je toch wel wat tijd in de slaapkamer. Ook al zie je de helft van de tijd niets, het is fijn om een leuke slaapkamer te hebben waar je heerlijk weg kan dromen! Toch heb ik wat moeite met die van mij.

De slaapkamer restylen?

Jaaa. Wij hebben nu een mooie, grote, ruime slaapkamer met een gedeelte inloopkast. Maar ik vind het zó lastig om deze aan te kleden. Want ik houd van printjes maar mijn slaapkamer moet ook rust uitstralen.

Onze slaapkamer is om te beginnen nog niet helemaal af.

Het waren namelijk eerst twee slaapkamers en er is een muurtje tussenuit gebroken. Die moet nog mooi worden afgewerkt en er moeten nog spotjes in het muurtje.

Maar hoe maak je je slaapkamer nou minder saai?

Kijk, op de muren hoeft voor mij geen hyperactief behangetje. Ik wil wel gewoon kunnen slapen en niet tot in den treure patroontjes tellen en helemaal psychedelisch wakker worden van mijn eigen behang. Kortom, mijn slaapkamer moet lekker rustig zijn en geen slechte LSD-trip.

Maar ik wil wel printjes…

Dus dan maar in mijn dekbed overtrekken! Yay! Ik moet zeggen dat ik best moeite moest doen om leuke te vinden met een lekker printje. Maar ik heb er een paar gevonden. Ik weet het, hysterisch. Ik hou van kleur <3 Vooral die turqoise kleur vind ik prachtig. En laten we nou net één van de slaapkamermuren in die kleur hebben geschilderd!

Beddengoed: Lusanna
Oke, we hebben dus een blauw/turquoise muur. Ik wil qua sfeer zo iets als hieronder. Het moet leuk zijn maar ook rustig blijven, haha! Dat is dan best eens te combineren met een lekker fleurig dekbedje! Misschien nog een extra kleuraccentje erbij en wat minder grijs (ik ben niet zo’n liefhebber van grijs namelijk) maar het idee is wel duidelijk, toch?

 

Planten op de slaapkamer

Wat ik dus echt tof vind zijn planten op de slaapkamer. Het hoeft geen slaapjungle te worden maar wat groen op de slaapkamer heeft altijd iets rustgevends, vind ik!

Op mijn nieuwe slaapkamer komen zéker wat plantjes!

Mooi! 🙂 Zoiets zou zeker niet misstaan! 

Nu ben ik natuurlijk geen interieurstylist, dus slaapkamertips zijn ZEKER welkom.

Hoe ziet jouw ideale slaapkamer eruit? 

 

Foto:’s Lusanna & Shutterstock – dit artikel is een samenwerking met Lusanna!

Facebook Comments

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Gelukkig zijn met kleine dingen – kleine geluksmakertjes in de winter!

Gelukkig zijn met kleine dingen - kleine geluksmakertjes in de winter! In de zomer, als het lang licht is, ben...

Sluiten