Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

vrijdag

22

september 2017

9

COMMENTS

Mijn toekomst – Paniek! Mijn hoofd is chaotischer dan een puberwasmand.

Written by , Posted in Lekker persoonlijk!

Over 20 jaar, heb ik dan nog dezelfde baan? Ik wil zo verdómd graag een huisje. In het buitenland. En vaak op vakantie. En van schrijven mijn beroep maken, zonder poespas. Maar soms word ik er benauwd van, wat ik allemaal wil.

Eerlijk is eerlijk, ik heb een fijn leven. Mijn relatie is een stevige, mijn hond is weer gezond en ik heb lieve vrienden en familie om me heen. En oh ja, ik ga minimaal twee keer per jaar op vakantie. Maar ik ben er zo strontjaloers op. Van die mensen die kunnen leven in het nu en niet nadenken over wat allemaal niet zou kunnen zijn. Mijn leven is soms net een avondje stomdronken worden: op het moment zelf is het het ALLERallerbeste idee van de wereld maar de dag(en) erna voel je je vreselijk ellendig en beloof je jezelf dat NOOIT meer te doen.

Toekomst paniek – Werken

Moet ik echt tot mijn 70e? Ik krijg al hartkloppingen bij het idee. Ik ben écht niet te beroed om te werken en ik werk ook al een tijdje, maar tot mijn 70e? Enough is enough! Ik leef niet om te werken. Ik werk om te leven. Oh man, ik zou echt dondersgraag ook voor mezelf beginnen maar wáár dan? Mijn hoofd is chaotischer dan een gemiddelde puberwasmand.

Toekomst paniek – Bloggen

Ik wil schrijven, maar past dat wel echt binnen het blogconcept? Ik ben te ongeduldig om een review te tikken van een bodylotion of handcreme. Mijn hoofd staat naar andere dingen, het interesseert me ook niet zoveel. Misschien moet ik het schrijven een andere vorm gaan geven. Toch vind ik bloggen fantastisch leuk. Ik weet het gewoon even niet.

Toekomst paniek – Een huisje in Zuid Europa

Of beter gezegd op Kreta. Mijn lievelingseiland op deze planeet. Ik wil dat dus echt. Het is echt nummer 1 op mijn emmerlijst. Zou echt ideaal zijn. Heerlijk overwinteren in een zacht klimaat.  Maar ja. Ik zie dan dus ook gelijk allemaal grizzlyberen op de weg en ik stel mezelf dan gelijk allemaal horrorscenario’s a la “Ik Vertrek” door en dan word ik dus de mensen die ik altijd keihard uitlach maar stiekem bewonder.

Kortom,

Mijn hoofd zit vol met deze gedachten. Vooral rond een bepaalde tijd in de maand raak ik in paniek en vraag ik me af of ik het allemaal wel goed aanpak. Ik word er gek van, maar af en toe is het heus goed om kritisch te zijn. Het komt allemaal wel goed. Ik geloof ook wel in ‘dingen die zo moeten zijn’ dus ik ga gewoon door met leven en ik kijk vanzelf wel wat er op mijn pad komt!

Hebben jullie ook wel eens last van toekomstpaniek?

 

Foto: Shutterstock

Facebook Comments

9 Comments

  1. Nicolette Weijman
  2. yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Review milly pie planner multifunctionele agenda voor elk burgertrutje. BurgertrutjesNL
Review Milly Pie Planner – voor al je afspraken, lijstjes, toekomstplannen en herinneringen

Iedereen is altijd maar druk. Een burn-out komst steeds vaker voor en we zijn altijd en overal online en bereikbaar....

Sluiten