Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zondag

16

april 2017

21

COMMENTS

Uitgebreide shoplog Aliexpress – heel veel beauty onder de vijf euro

Written by , Posted in Lekker besparen!, Lekker shoppen!

Aliexpress shoplog zomer 2017

Wij hebben weer een uitgebreide shoplog Aliexpress online. Dit keer vol met make-up accessoires zoals een mooie kwasten set en een beautyblender houder. Alle items zijn ruim onder de vijf euro. Lekker budgetproof dus! Onlangs was er weer een mega-sale. Ik wacht nog op een aantal pakketjes onder andere een lange zomerjurk, een off-the-shoulder jurk en een t-shirt.

Zodra deze items binnen zijn volgt er weer een nieuwe shoplog.

Ben jij nog niet bekend met Aliexpress? Lees dan dit artikel met handige tips en tricks.

Uitgebreide shoplog Aliexpress – toffe items voor maar een paar euro per stuk!

Budgetshoppen to the max! Het duurt even, maar dan heb je ook wat! Dankzij ome Ali komt er elke dag wel een pakketje binnen. Van make-up accessoires tot handige gadgets voor in huis. Ben jij ook zo’n fan?

Kwastenset – zes verschillende kwasten

uitgebreide shoplog aliexpress - budget shoppen als een baas. Goedkoop winkelen Shoplog

Mijn Sleek verzameling aan kwasten was aan vervanging toe. Na een avondje loeren op Aliexpress vond ik deze leuke set met kwasten. Zes stuks voor nog geen drie euro. Absoluut een koopje! En het pakketje werd al na een week bezorg. De kwasten zijn zacht en fijn in gebruik.

Wenkbrauw borsteltje

uitgebreide shoplog aliexpress review make up

Wenkbrauw borsteltjes heb je nooit genoeg. Absoluut onmisbaar in je beauty-stash. Het borsteltje wordt voor vijfenzeventig cent verzonden naar Nederland. Dat is nog eens een super koopje! Het duurde ongeveer 1.5 week voordat ik het borsteltje in huis had. Best snel! Zeker gezien de prijs.

Beautyblender houder

alexpress shoplog review beauty blender houder mega shoplog make up gadget

Nooit geweten dat ik dit nodig had, een beautyblender houder. Dit is nu een van de redenen waarom ik zo’n fan ben van deze Chinese webwinkel. Gadgets waar je het bestaan nog niet van wist. Deze houder pronkt op mijn kaptafel en zorgt ervoor dat de beautyblender altijd binnen handbereik is. Ik heb de houder in de sale gekocht voor net iets meer dan een euro.

Make-up kwast – uitgebreide shoplog Aliexpress

uitgebreide shoplog aliexpress make up accessoires

Deze kwast is perfect voor het aanbrengen van je foundation of crème. Maar ook te gebruiken voor poeder of een highlighter. De kwaliteit is super goed en de kwast werd in 1.5 week bezorgd. Ik ben zeker van plan meer kwasten te bestellen van dit merk.

Ook deze keer een geslaagde shopsessie bij Aliexpress. Wat vind jij van de uitgebreide shoplog Aliexpress? Heb jij ook goede ervaringen met deze budgetvriendelijke webshop?

Meer shoplogs:

Aliexpress shoplog #4

Mega shoplog Aliexpress

Shoplog Aliexpress items onder de vijf euro

Wat heb jij besteld?

Facebook Comments

21 Comments

  1. yvonne
  2. Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Vakantietips binnen Europa – mijn favo bestemmingen!

Ik heb al redelijk vaak in 'n vliegtuig mogen zitten met mijn verwende kont! Mijn favoriete bestemmingen? Kom maar door!

Sluiten