Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

donderdag

1

maart 2018

8

COMMENTS

Videoland of Netflix? Videoland serietips & dingen die Netflix niet heeft!

Written by , Posted in Lekker tv kijken!

Videoland of Netflix? Die keuze is lástig. Ik ben dol op beiden! Gelukkig zijn beide services echt compleet anders. Ik ben de laatste tijd erg veel aan mijn Videolandaccount gehecht, merk ik!

Videoland of Netflix?

Ik zou die keuze dus niet zo 1,2,3 kunnen maken. Wel heb ik fijne Videolandtips voor je!

The Good Doctor

Ik hou echt van deze serie. Als je Bates Motel hebt gezien, weet je al dat Freddie Highmore een fantastische acteur is. In The Good Doctor speelt hij Shawn Murphy, een jongen met een bepaalde vorm van autisme die chirurg-in-opleiding is. Superfijne ziekenhuisserie met soapachtig drama, maar ook humor. Ik moet ook vaak erg om Shawn lachen en zijn ‘beperking’ is in vele opzichten ook gewoon een gave en een ontzettend goede eigenschap! Kijkt makkelijk weg en is weer eens wat anders!

Thirteen

Geweldige miniserie (vijf afleveringen) van de BBC. Het gaat over Ivy Moxam, een 26 jarige vrouw die op haar 13e verdween. Ze weet te ontsnappen uit het huis waar ze 13 jaar lang gevangen is gehouden. Ivy heeft het moeilijk met dat alles om haar heen is veranderd. De rechercheurs die haar zaak onderzoeken twijfelen zelfs of deze ‘ontsnapping’ geen vooropgezet plan is. Ik ga niet spoileren maar het is een heerlijke en spannende serie. Oh, en ook de soundtrack is lekkah! (In your dreams van Dark dark dark is écht een top nummer).

Secrets & Lies

Kennen we 90’s hunk Ryan Phillipe nog? Je weet wel, de ex man van Reese Witherspoon én de hoofdrolspeler in Cruel Intentions? Oh man, ik had echt een mega crush op die knakker! Hij is wat ouder (maar nog steeds fijn om naar te kijken) en hij speelt nu in de serie Secrets & Lies de rol van Ben Crawford. Ben vindt op een ochtend joggen het lichaam van zijn buurjongetje Tom. Als de moord onderzocht wordt vermoedt de politie dat Ben iets met de moord te maken heeft. Ben zelf kan zich amper wat herinneren van de avond ervoor, behalve dat hij ruzie had met zijn vrouw en daarna uit is gegaan. Een beetje Amerikaans allemaal, maar wél lekker. Kijkt makkelijk weg ook!

The Handmaid’s tale: seizoen 2!

Ik schreef al eerder over The Handmaid’s tale maar er komt seizoen 2! En wel op 25 april! Ik kan nu al niet wachten totdat het nieuwe seizoen te zien is. Seizoen 1 had ik binnen een week uitgekeken en het is zo’n vreemde, bizarre en onrealistische-maar-toch-ook-niet-ondenkbare serie dat ik seizoen 2 sowieso ook ga bingen.

Classics: Grey’s Anatomy, Criminal Minds & Dexter

Netflix maakte geen vrienden met mij toen ze besloten Dexter van hun service te verwijderen. BOO-HOO! Gelukkig is daar Videoland. Dexter en zijn bloedspatjes staan nog keurig tussen het aanbod, haha! Liefde! Ik kan die serie af en toe gewoon helemaal opnieuw kijken. Ook classics als Criminal Minds en Grey’s Anatomy zitten in het aanbod van Videoland. Leuk!

Cabaret

Jaaa, qua cabaret is de keuze Videoland of Netflix wat makkelijker! Videoland heeft dus een megagroot aanbod aan cabaret voorstellingen. Wij zetten er regelmatig ’s avonds een aan. Mijn favorieten? Roue Verveer, Eric van Sauers en Ronald Goedemondt. Maar er staat nog veel meer op; Theo Maassen, Hans Teeuwen, de hele mikmak.  Je hoeft niet eens meer naar de schouwburg, haha!

Kortom;

Videoland of Netflix? Hoewel ik nog steeds liefde heb voor Netflix (Black Mirror! Orange is the New Black! Rita!)  en enorm dankbaar ben voor het toevoegen van de klassieker “Ali G. In Da House”, ben ik óók superblij met mijn Videoland account. Het aanbod is héél anders maar ook erg leuk. Oh en nog een kleine pré? We kunnen Temptationnnnn een week vooruit kijken. Ook niet onbelangrijk!

 

Heb jij Videoland? Wat is jouw ultieme serie-tip?

 

Foto: Shutterstock

Facebook Comments

8 Comments

  1. Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Snel en makkelijk geld besparen, de beste bespaartips, geld besparen, sparen, geld overhouden
Snel en makkelijk geld besparen! Kleine bespaartips voor een vollere portemonnee

Iedereen wil wel geld besparen en daarom delen we vandaag heel wat bespaartips waarmee je snel en makkelijk geld kunt...

Sluiten