Burgertrutjes

het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten

zaterdag

30

december 2017

15

COMMENTS

Zonvakantie in de winter en niet te ver vliegen? Wij gaan naar Kaapverdië!

Written by , Posted in Lekker op vakantie!

Zonvakantie in de winter en niet te ver vliegen? Wij gaan naar Kaapverdië!  Oke. Wij hebben dus een fantastisch idee bedacht. Aangezien we het allebei niet zo op de winter hebben gaan wij – inclusief aanhang – naar Kaapverdië binnenkort. Binnenkort? Ja. Hopelijk al in februari! OMG!

Tja. Grotere winterhaters dan jullie lievelingsburgertrutjes zijn er nu eenmaal niet.

Dus zochten we een zonvakantie in de winter…

Winterzon. Lekker ver weg. Maar ook weer niet ZO ver weg. Zo’n vakantie waarbij je 15 uur in een vliegtuig zit en dus gelijk al 2 vakantiedagen kwijt bent. Het liefst ook niet naar een land waarbij een heel groot tijdsverschil heerst want 10 dagen relaxen en eerst 4 dagen erbij lopen als een zombie omdat je aan de nieuwe tijdzone moet wennen is ook niet relaxed. We willen een luie vakantie met veel zon en gratis cocktails!

Tja, waar kom je dan op uit he?

Na een tijdje zoeken op ‘zonvakantie in de winter’ (en ‘winter minimaal 25 graden’ hahaha) hebben we het gevonden hoor. Kaapverdië! Op het eiland Sal heb je ook nog een vissersplaatsje met wat restaurantjes en een boulevardje, Santa Maria. Klinkt best wel leuk. En een graadje of 30 in februari? YES PLEASE, kom maar door. Het beste komt nog; qua tijd scheelt het haast niks met ons EN het is maar zes uurtjes vliegen. OKÉ DAN!

Dit is dus het strand op Sal en je avondmaal wordt gewoon live gevangen! AHHH…ziet er ZO heerlijk uit. En dat in februari!

Natuurlijk mogen de mannen ook mee!

En die zijn wat actiever dan dat wij zijn, haha! Gelukkig kun je in Kaapverdië lekker quad rijden of meegaan met een vissersboot om misschien wel wat te vangen. Dat had ik op zich ook best leuk gevonden hoor, ware het niet dat ik groen aanloop en al mijn ingewanden eruit kots als ik een paar minuten op zo’n schommelende vissersboot sta. Niet zo’n goed idee dus! Gelukkig hebben de meeste resorts op Kaapverdië lekker een spa dus euhhh, als je me zoekt ben ik daar!

Het strand van Sal in December (!) en een visser in Sal..

Wooohooo..dat worden fijne vakantiekiekjes!

Ik ben natuurlijk al weer doorgeslagen en ik doe mijn slechte voornemens voor 2018 meer dan eer aan, want ik heb voor deze vakantie een nieuwe bikini en sandalen gekocht! Moet natuurlijk wel als een echte prinses op dat resort verschijnen, dat begrijp je. 

Klein detail, we moeten nog boeken!

Maar het gaat ongetwijfeld een last minute worden ergens rond de derde week van februari! We houden jullie op de hoogte! ZIN IN!

Ben jij wel eens in Kaapverdië geweest? Of heb je wel eens een zonvakantie in de winter geboekt? Tips zijn welkom!

 

Foto’s: Shutterstock

Facebook Comments

15 Comments

  1. Kim
  2. Nicolette Weijman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Slapen als hobby is zwaar onderschat en ik wil een pro worden!

In de brugklas deden we een voorstelrondje. We moesten vertellen wie we waren. Inclusief hobbies. Ik zei: Slapen. Slapen is...

Sluiten