Home Over Ons

Over Ons

Tegenwoordig is het steeds lastiger om een levensgenieter te zijn. We mogen maar een bepaald aantal calorieën per dag eten, alles moet groen en alcoholische versnaperingen zijn uit den boze. We moeten ons fitgirl imago immers hoog houden! Onze make-up moet elke minuut van de dag on fleek zitten en oh ja, voor ons dertigste moeten we ook een gezin hebben gesticht. Tijd voor een concertje hebben we niet meer want al onze vrije tijd gaat op aan de sportschool en onze mobiele telefoon.

Wij doen het anders!

Het leven is te kort om er niet met volle teugen van te genieten. Vanaf nu delen wij onze recepten, beauty tips voor motorisch gestoorde mensen, lifehacks, uittips en guilty pleasures met jou!

Wie zijn ‘wij’ dan?

overons

Marleen, thirtysomething, woont samen met vriend & hond in het noorden van het land.

Ik heb een vreselijke fascinatie voor alles uit de jaren ’90 (met bijbehorende wansmaak), houd van karaoke en het songfestival en het binge-watchen van tv-series. Tekenen doe ik graag en het liefste loop ik elke dag op Nike air maxjes, ik kan elke dag patat eten, en als ik de kans kreeg ging ik minimaal vijf keer per jaar op vakantie en dan het liefst naar zonnige oorden en mooie steden! Gordon Ramsay krijgt een hartverzakking van mijn kookkunsten, maar ik kan heel goed eten. Al maanden had ik het idee een blog te starten maar ik had geen idee dat vriendin Jonna dit ook wilde. Toen bleek dat we onze krachten konden bundelen was de keuze snel gemaakt en voila, hier is burgertrutjes.nl!

Jonna, óók thirtysomething, woont samen met vriend, kat, schoenen, tassen, make-up en veel te veel keukenapparatuur in een klein dorpje in het westen van het land.

Ik heb een gold-member status bereikt met mijn sponsorbijdrage aan de sportschool. Ik heb geen spannende hobby’s, maar word wel heel blij van het bereiden van lekker eten en drinken. Niet alles is even gezond, maar daarom ben ik ook geen fitgirl geworden. Ik ben fan van vakanties naar Amerika en naar andere mooie plekken en steden!  Marleen en ik zijn al meer dan tien jaar beste vriendinnen en hebben al de gekste dingen meegemaakt samen. We delen alles, dus ook deze blog.

Veel leesplezier op Burgertrutjes.nl!